Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei...
Verdeturi cu carne de miel
Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, cca 15 min. Se adauga sosul brun si se fierb impreuna cca 30 min. Se...
Carne de miel cu inabusita
Morcovii, telina , patrunjelul radacina si cartofii se fierb in apa cu sare. Se racesc si se trec prin masina de tocat,...
chiftelute semivegetale
Ceapa se inabusa in 50 g de untura si 400 ml de apa iar impreuna cu carnea se toaca marunt. Compozitia obtinuta se amesteca...
Chiftelute speciale
Bucatile de carne se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa apoi se scot separat. Ceapa se inabusa in 100 g de untura si...
Varza cu carne de berbec
Slanina se toaca cu masina. Separat, se toaca cu masina bucatile de peste de 2 ori, impreuna cu usturoiul. Se amesteca cele 2...
Carnati din stavrid cu slanina (2)
Slanina se toaca. Separat, se toaca cu masina bucatiile de peste de 2 ori impreuna cu usturoiul. Se amesteca cele 2 compoztii...
Carnati din stavrid cu slanina(1)
Feliile de paine se ung cu unt, iar deasupra se aseaza feliile de sunca si se orneaza cu castraveti si gogosari sau felii de...
sandvis cu sunca
Vinetele se toaca cu satarul de lemn, se amesteca cu o lingura de lemn, turnand ulei, putin cate putin, pana se albesc. Se...
Salata din vinete
Cartofii se amesteca cu morcovii, mazarea, piperul, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 300 g maioneza si sare. Se...
Salata ruseasca
Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze de salata verde
Salata de pasare in aspic
Ouale se amesteca cu sunca, salata verde, zaharul pudra, piper si sare. Se adauga suc de lamaie dupa gust
Salata orintala cu maioneza
Ceapa si ficatul se inabusa in margarina, se racesc si se toaca marunt de 2-3 ori. Compozitia obtinuta se bate cu telul, apoi...
Pateu din ficat de porc
Foietajul se intinde in foaie groasa de 1 cm, se aseaza pe tava stropita cu apa, se unge cu ou, se taie in bucati lungi de 8...
Pai parmezan
Ficatul tocat si ceapa se amesteca cu oua, patrunjel verde, pesmet, ulei, sare si piper. Din aceasta compozitie se foarmeaza...
Galuste din ficatMorcovii, ceapa, telina, usturoiul, piperul, foile de dafin, otetul, vinul, sarea si cimbrul se adauga in cca 4 l de apa si...
Bait cu morcovi, ceapa si vin
Ciupercile se inabusa cu 50 ml de apa, se adauga ceapa, pasta de tomate, patrunjel verde, sare, piper si apa necesara...
Iahnie din ciuperci
Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in 150 ml de ulei. Din mujdeiul de usturoi, suc de lamaie, 50 ml de...
Dovlecei taranesti
Cartofii se paseaza, se framanta, cu jumatate din cantitatea de faina, oua, sare si piper. Compozitia obtinuta se portioneaza...
Chiftele din cartofi
Feliile de paine se ung cu unt, iar deasupra se aseaza felii de friptura. Se orneaza cu cate 2 rondele de castraveti si cu...
Sandvis special cu friptura de porc
Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete. Se pun intr-o o tigaie suficient de mare si se calesc in ulei cu...
Chec de ciuperci
Cartofii se fierb in coaja. Se scurg, se curata si se taie rondele. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei bine...
Cartofi cu ceapa
Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in ulei . Se adauga orezul, impreuna cu ciupercile, taiate marunt, se acopera...
Ardei Umpluti cu Ciuperci si Verdeata
Ardeii mai grasi se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii si se asaza in strat subtire in vasul uns...
Ardei copti cu sos
Rata cu varza este o mancare cu sos, pe cand rata pe varza este o friptura cu garnitura pe varza, tot atat de bine cum poate...
Boboc de rata pe varza
coc ardeii in mod foarte rapid (doar atat incat sa-i putem decoji dar pulpa nu trebuie sa fie coapta). Se pun intr-o punga...
Ardei copti umpluti
Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam carnea de...
Delicatesa de Curcan ca pe Crisuri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori