Strudelul tirolez, adica cu sunca, cascaval si ciuperci serveste si ca gustare, dar si ca aperitiv delicios. Se taie sunca si...
Strudel Tirolez cu sunca si ciuperciSe despica puiul pe partea cu pieptul si se bate lejer cu batatorul de carne in maniera sa ramana bine deschis puiul. Se unge...
Pollo alla diavolaSe fierbe orezul, se strecura lasand sa se raceasca. Se marunteste tonul, se taie cubulete rosile si mozzarella. Se amesteca...
Insalata di riso e tonoSe spala carnea, se sterge si se taie bucati de cca 25 gr. Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa maruntita si bucatile de miel...
Miel in agrodolceSe curata varza de frunzele uscate, se spala si se pun la fiert in apa care incepe sa clocoteasca. Se fierb 6-8 min si se...
Varza de bruxelles cu sunca la cuptorSe taie felii dovleacul si se pune intr-o tava la copt in cuptor. Dupa ce s-a copt se curata coaja si se macina fin. Pe o...
Gnocchi di zucca (dovleac) con burro e salviaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.