Strudelul tirolez, adica cu sunca, cascaval si ciuperci serveste si ca gustare, dar si ca aperitiv delicios. Se taie sunca si...
Strudel Tirolez cu sunca si ciuperci
Se despica puiul pe partea cu pieptul si se bate lejer cu batatorul de carne in maniera sa ramana bine deschis puiul. Se unge...
Pollo alla diavola
Se fierbe orezul, se strecura lasand sa se raceasca. Se marunteste tonul, se taie cubulete rosile si mozzarella. Se amesteca...
Insalata di riso e tono
Se spala carnea, se sterge si se taie bucati de cca 25 gr. Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa maruntita si bucatile de miel...
Miel in agrodolce
Se curata varza de frunzele uscate, se spala si se pun la fiert in apa care incepe sa clocoteasca. Se fierb 6-8 min si se...
Varza de bruxelles cu sunca la cuptor
Se taie felii dovleacul si se pune intr-o tava la copt in cuptor. Dupa ce s-a copt se curata coaja si se macina fin. Pe o...
Gnocchi di zucca (dovleac) con burro e salvia
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane