ingrediente:
cca 10 felii de sunca
1 kg de spanac
3 oua
100 g telemea sau feta
50 g mozarella
6 linguri de smantana lichida
sare, piper, putin praf de usturoi
se unge tava cu ulei de masline si se acopera cu felii de sunca.
[attachmentid=48338]
se adauga spanacul oparit si condimentat cu sare, piper si putin praf de usturoi.
[attachmentid=48339]
se sparg ouale intregi peste spanac in mici adancituri facute cu dosul lingurii si se adauga 5-6 linguri de smantana lichida.
[attachmentid=48340]
se rade deasupra telemeaua sau feta si putina mozarella.
[attachmentid=48341]
se da la cuptor pana cand ouale s-au copt.
attachmentid=48343]
eu am servit-o cu sos de smantana si hrean dar reteta se poate adapta dupa preferinte si iamginatie.
[attachmentid=48344]
[attachmentid=48344]
Editat de Adriana Nicoleta, 01 June 2006 - 06:58 AM.