o varianta mai simpla. la fel de buna. mancare de cartofi la kukta. am facut un test si a iesit, mentionez ca am folosit cartofi rosii din aia care nu se sfarama la fiert. avantajul este ca punem totul odata si gata. in plus miroase a afumatura de numa

am folosit asa, cartofi, costita afumata, carnati picanti, ceapa, rosii, tarhon, foi de dafin, ardei iute.
am pus in oala intai cartoafele, apoi ceapa, carnea, condimentele, sare si piper:
apoi rosiile
am pus apa cat sa acopere + doua degete (normale, nu ca ale lui florin piersic) si am lasat intai 30 de minute (dupa ce incepe sa fiarba), am vazut ca nu erau gata si am mai pus inca 15. cu cartoafe nesfaramicioase cam in 40 - 45 de minute e gata.
productia la hectar
o portie pt happy

si o sectiune pentru chirurgi
am uitat sa va zic, la final am pus marar. dar cred ca se vede
Editat de BD, 18 October 2007 - 03:08 PM.