Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de culoare, se scoate. Adaugam rozma
Intr-o tigaie punem ulei la incins. In uleiul
incins punem la calit usturoiul pisat si imediat ce prinde un pic de
culoare, se scoate. Adaugam rozmarinul si carnea tocata. Lasam la calit
cateva minute. Turnam vinul, sare, piperul si bulion. Lasam pe foc pana
scade supa, apoi dam cratita la o parte. Calim si ceapa, tocata in
prealabil. Adaugam rosiile taiate cubulete, saram si piperam si dupa ce
scade de stinge focul. Dam prin razatoare cascavalul si punem jumatate
din cantitate in carnea calita imrpeuna cu un ou. Amestecam bine, umplem
fiecare tub cu aceasta compozitie si o asezam intr-un vas
termorezistent. Turnam sosul de rosii si dam la cuptor 35-40 de minute.
Spre final presaram cascavalul ras si cateva frunze de busuioc
Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia
Alte retete culinare recomandate
Chiftele
Supa de galuste
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii