Acesti gogosari sunt foarte buni alaturi de o friptura!
Se spală bine gogoșarii, se taie în două și se curăță de cotor și semințe. Se mai clătesc o dată, apoi se taie în felii de grosimea unui deget. Se lasă deoparte. Într-o oală încăpătoare se pune la fiert oțetul, zahărul, uleiul, pasta de roșii și sarea. Ulterior se adaugă și boabele de muștar și piper și foile de dafin. Se fierb toate la foc potrivit timp de aproximativ 20 de minute, amestecând din când în când. Se pun gogoșarii în oală, astfel încât să fie acoperiți de sos. Se lasă să fiarbă în jur de 10 minute, doar cât să se înmoaie puțin pentru a putea fi așezați în borcane. Se spală borcanele, se sterilizează apoi se așează gogoșarii cât mai mulți. Se toarnă sosul peste ei astfel încât să nu rămână bule de aer printre. Se căpăcesc apoi se pun la bain marie pentru o oră. Se scot si se așează în pături și se lasă până se racesc apoi se depozitează în cămară.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii