Pentru ca in mica gradina pe care o avem, sunt multe astfel de rosii, mi-am dorit ca sa le pot folosi si iarna asa ca le-am pus la borcan si la congelator.
Rosiile spalate se pun in borcane curate, in fiecare borcan se adauga cate 1 lingura cu sare, se umplu borcanele cu apa, se infileteaza bine capacele, apoi se pun intr-o oala sa fiarba 30 minute, din momentul cand incepe sa fiarba apa.
Se lasa in apa sa se raceasca pana a doua zi, apoi se scot si se depoziteaza la camara.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii