Sarlota cu fructe de sezon

Pentru sarlota cu fructe de sezon se amesteca iaurtul cu fructele, daca sunt mici raman intregi, daca sunt mari se taie in cubulete.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piscoturi de sampanie
  • 2 borcanele cu iaurt de fructe
  • 1 cana sirop de fructe sau suc
  • fructe de sezon

Mod de preparare

Pentru sarlota cu fructe de sezon se amesteca iaurtul cu fructele, daca sunt mici raman intregi, daca sunt mari se taie in cubulete; in forma de sarlota se pun piscoturile inmuiate in sirop,pe mijloc 3-4linguri de iaurt,deasupra piscoturi inmuiate si tot asa pana la baza formei;deasupra se pune o farfurie si se da la frigider pana a doua zi,cand se rastoarna pe un platou si se orneaza cu fructe


Sarlota cu fructe de sezon se serveste rece, alaturi cu fructe

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa