Esenta de ciuperci cu vin

Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai c

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciperci
  • vin alb sec
  • zeama de lamaie
  • verdeata

Mod de preparare

Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai cat sa acopere ciupercile se pune la fiert la foc mic circa 15 min. Se strecoare si se pune esenta in sticlute pe care le sterilizam in baie de aburi circa 30 de minute. Se pastreaza la rece.
La prepararea sosurilor pentru vanat

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...