Esenta de ciuperci cu vin

Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai c

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ciperci
  • vin alb sec
  • zeama de lamaie
  • verdeata

Mod de preparare

Cupercile bine spalate si tocate si frunze de marar, patrunjel si telina se pun la fiert in vin alb sec si zeama de lamaie in raport de 0,5%, numai cat sa acopere ciupercile se pune la fiert la foc mic circa 15 min. Se strecoare si se pune esenta in sticlute pe care le sterilizam in baie de aburi circa 30 de minute. Se pastreaza la rece.
La prepararea sosurilor pentru vanat

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Creveti marinati la gratar

BUNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TARE BUNI :))

Creveti marinati la gratar
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos