Ciorba de fasole verde este delicioasa si sanatoasa. Nu orice reteta de ciorba trebuie sa fie acrita cu bors, in acest caz ciorba de fasole fiind acrita cu sos de rosii. :) Pofta buna!!
Se taie marunt legumele si se pun la fiert. Dupa ce au fiert cateva minute se adauga fasolea spalata si curatata si sarea, se lasa sa fiarba la foc incet pana fierbe fasolea.
Separat se face un rantas din putin ulei faina si se stinge cu bulion, se toarna in oala si se mai fierbe cateva minute adaugandu-se si busuiocul si cimbrul. Se stinge focul si se mai adauga usturoiul zdrobit (mujdei) si ouale batute.
Se serveste cu mamaliga, defapt la noi se faceau "cocoloase" din mamaliga si branza adica mamaliga amestecata cu branza. De acrit se mai acreste cu bors.
Reteta de ciorba de fasole verde a fost propusa de amalia_aa pe forum culinar.
Serviti ciorba de fasole verde langa mamaliga si-un ardei iute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii