Mancaruri cu carne

Reteta Ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 13-05-2016
Adaugă în cartea de bucate

ingrediente

4 portii

   ceafa de porc – 1 kg
   fresh de lamaie – 50 ml
   menta proaspata, tocata – 810 frunze
   usturoi verde, tocat – 1 legatura
   tarhon proaspat, tocat – 67 fire
   vin alb demisec – 50 ml
   ulei de masline – 50 ml
   sare – dupa gust

mod de preparare

• portioneaza ceapa de porc si pune-o in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga peste aceasta fresh-ul de lamaie, menta proaspata, usturoiul verde si tarhonul, toate tocate in prealabil, vinul alb demisec si uleiul de masline
• potriveste de sare si amesteca foarte bine totul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pregateste-o pe gratar cca 3-5 minute pe fiecare parte – carnea de porc se serveste well done.

Pofta buna!
Incearca si Snitel cu carne de berbec
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.