bors


Bors "Padis"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

In apa se pun la fiert zazavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si

detalii rețetă—

Bors cu carne de vita si tarhon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 �-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare

detalii rețetă—

Bors de vita cu perisoare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala

detalii rețetă—

Bame cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bamele spalate, cu codita taiata, se fierb in bors. Se scurg si se pun peste carnea fiarta inabusita cu ceapa si se

detalii rețetă—

Bors de dovlecei cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Dovleceii, curatati si taiati cuburi, se fierb in apa cu sare, impreuna cu rosia curatata si orezul. Se adauga

detalii rețetă—

Bors de loboda cu smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se curata loboda, se spala si se fierbe o data cu orezul, in apa cu sare. Cind este aproape gata, se adauga borsul,

detalii rețetă—

Bors rusesc cu dafin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se

detalii rețetă—

Bors de stiuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb ceapa, ardeiul si rosia, taiate, in apa cu sare si, cind sunt gata, se adauga pestele, apoi leusteanul,

detalii rețetă—