dulceata de caise


Dulceata de caise verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se culeg caisele verzi, inainte de a se forma si a se intari miezul. Se spala si se oparesc zece minute cu apa

detalii rețetă—

Compot de caise intregi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune zaharul cu apa intr-un vas pe foc si se leaga un sirop ca pentru dulceata. Se trage vasul de pe foc ca sa

detalii rețetă—

Fursecuri cu dulceata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie.

detalii rețetă—

Glazura de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se trece dulceata de caise sau marmelada printr-o sita fina, se adauga putina apa si se mai tine la foc, amestecind

detalii rețetă—

Dulceata de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru dulceata se aleg caise coapte, dar tari. Se curata de coaja fara sa se scoata samburii, se tin in apa de var

detalii rețetă—

Fursecuri cu dulceata de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca totul, astfel incit sa iasa un aluat potrivit. Se pune pentru o ora in frigider, impaturit in folie.

detalii rețetă—

Dulceata de caise coapte

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se curata caisele de coaja si de simburi si se pun in apa de var pentru 20 minute. Se scot din apa de var si se

detalii rețetă—

Tort cu dulceata de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se topeste ciocolata in baie de aburi. Se separa galbenusurile de albusuri. Se pun intr-un vas cele 200 gr.

detalii rețetă—