Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taia
Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga o ceasca de ulei si una de supa, boabe de piper.
Se da tava la cuptor la foc iute. Dupa o ora se pune vinul. Cind friptura este frumos rumenita, se inchideti focul, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza slanina si se taie in felii.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste! Sursa de...
Drob umplutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii