glazura de cacao


Napolitane cu nuca, stafide, rahat, merisoare, glazurate cu crema de cacao

portii reteta 24 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h:10m 

O praji de te lingi pe degete... O combinatie intre dulcele dat de stafide si rahat si merisoarele putin acrisoare.

detalii rețetă—

Prajitura cu branza si glazura de cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Prajitura cu branza si glazura de cacao este o prajitura delicioasa pentru care aveti nevoie de 300 g branza de

detalii rețetă—

Tort glazurat cu crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Tort glazurat cu crema de ciocolata este delicios si simplu de pregatit. Prima data trebuie sa faceti blatul pentru

detalii rețetă—

Prajitura cu glazura de ciocoalata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Prajitura cu glazura de ciocolata este ideala pentru post. Contine ingrediente precum; faina, zahar, nuca, stafide,

detalii rețetă—

Prajitura Dobos cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Deasupra pe prajitura Dobos cu crema, punem o glazura facuta din 50 g unt, 2 linguri de zahar, o lingura de cacao.

detalii rețetă—

Chec glazurat in doua culori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a prepara aceasta reteta de chec glazurat in doua culori sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar,

detalii rețetă—

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se dizolva zaharul tos in apa si se pune la fiert pana se leaga. Cat e caldut, se toarna peste laptele praf,

detalii rețetă—

Prajitura cu napolitana si glazura de cacao

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Framantam ingredientele pentru aluat, formam rulouri de lungimea foilor de napolitana si le coacem. Fierbem

detalii rețetă—

Prajitura cu cacao - (de post)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se amesteca toate foarte bine(se foloseste mixerul).Se tapeteaza o tava si se da la cuptor pentru 45-50min. Se

detalii rețetă—

Glazura de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Zaharul se amesteca cu cacaoa, se adauga treptat apa calda si se amesteca pina se obtine o crema groasa. La sfirsit

detalii rețetă—