O reteta simpla dar foarte gustoasa. Imi place tare mult Martha Steward si am tradus cateva retete de la ea. Unele
detalii rețetă—Azi facem spectacol cu un desert frantuzesc de mare finete, indragit de oricine. Si chiar daca reteta pare mai
detalii rețetă—• se curata de coaja pepenele galben, apoi se taie in bucatele mici• cubuletele de pepene galben se tin
detalii rețetă—• taiati banana rondele• adaugati banana, laptele, frisca lichida, siropul de menta si inghetata de vanilie•
detalii rețetă—• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati
detalii rețetă—• bananele se curata de coaja, se rup in sferturi si se pun in congelator intr-o cutie de sticla cu
detalii rețetă—• bateti albusul de ou spuma, cu putina zeama de lamaie si 1 varf de cutit de sare• adaugati
detalii rețetă—• introduceti inghetata, laptele, frisca lichida, siropul si laptele in blenderul performant Oster Reversible si
detalii rețetă—1. asamblati storcatorul Kuvings folosind sita pentru Inghetata 2. adaugati capsunile in gura de alimentare a
detalii rețetă—1. asamblati storcatorul Kuvings folosind sita pentru Inghetata 2. dezghetati ingredientele congelate pentru cca.
detalii rețetă—1. asamblati storcatorul folosind sita pentru Inghetata 2. tocati banana inghetata si adaugati-o impreuna cu
detalii rețetă—Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de
detalii rețetă—