Lasam fasolea la inmuiat in 2 I de apa, timp de cel putin trei ore. Se fierbe apoi in apa in care a stat la inmuiat, adaugand si slanina, taiata felii
Lasam fasolea la inmuiat in 2 I de apa, timp de cel putin trei ore. Se fierbe apoi in apa in care a stat la inmuiat, adaugand si slanina, taiata felii.
Dupa o ora, se adauga morcovul si prazul, taiate rondele, cartofii, taiati cubulete si ceapa.
Se lasa sa fiarba pana ce fasolea s-a inmuiat, apoi se adauga mazarea si fasolea verde.
Se lasa sa dea un clocot, apoi se ia vasul de pe foc. Se scoate ceapa. Supa se serveste fie presarata cu cascaval ras, fie dreasa cu smantana.
Se presara cu patrunjel verde, tocat marunt.
Alte retete
Sparanghel alb cu muschi crocant
Vinete coapte
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineM-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.
Desert tort cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii