In urma cu ceva ani cand am facut aceasta zacusca pentru prima data,toata familia a ramas placut impresionata de
detalii rețetă—Zacusca pe care o fac de ani de zile am invatat de la mama mea .Inafara de legumele obisnuite cu ce se prepara
detalii rețetă—Fasolea se pune de seara in apa. A doua zi se pune la fiert cu sare,pana se inmoaie boabele. Restul legumelor, cu
detalii rețetă—Fasolea se pune in apa cu o seara inainte. Se prajesc pe o plita vinetele si gogosarii. Se curata ceapa si
detalii rețetă—Zacusca cu fasole este mult mai hranitoare dect cea cu vinete, si mai usor de facut fiindca nu trebuie sa coaceti
detalii rețetă—Se toaca ceapa, ardeii, rosiile, morcovul (dat pe razatoarea mare), fasolea, verdeata. Dupa ce am tocat toate
detalii rețetă—Zacusca de gogosari cu fasole boboloane se pune fierbinte in borcane, le legam bine, apoi le fierbem la Bain-Marie
detalii rețetă—Pentru aceasta zacusca, morcovul, ceapa si gogosarii se toaca prin masina de tocat carne, apoi se pun la fiert cu
detalii rețetă—1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. Zacusca de fasole cu morcovi este foarte buna.
detalii rețetă—Zacusca de fasole cu ardei kapia este foarte buna. Va trebuie 5 kg gogosari copti, 5 kg ardei kapia copti, 2 kg
detalii rețetă—