Aperitive cu branza

Reteta Branza de vaci cu morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu branza, morcovii rasi, germ

ingrediente

   3 linguri branza de vaci
   3-4 morcovi
   1 lingura germeni de grau
   1 lingura ulei
   1 lingura drojdie de bere
   2 linguri ceapa
   1 lingura suc de lamaie
   mirodenii
   sare

mod de preparare

Se rad jumatate din morcovii curatati, iar cealalta jumatate se taie feliute fine. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu branza, morcovii rasi, germenii de grau, uleiul, sucul de lamaie si drojdia de bere. Se adauga mirodeniile si sarea si se orneaza cu feliute de morcovi.
Se serveste ca aperitiv.





Alte aperitive:





Ciuperci la cuptor


Piftie de curcan


Saratele
Incearca si Galuste cu brinza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu morcovi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.