Aperitive cu branza

Reteta Branza de vaci cu rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea rasa, nucile tocata marunt,

ingrediente

   2 linguri de branza de vaci
   1 lingura ulei
   1 rosie
   1 lingura seminte de floarea soarelui
   4-5 nuci tocate marunt
   1 lingura ridiche
   1 ceapa
   sare
   mirodenii

mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si se amesteca impreuna cu branza de vaci, uleiul, rosia tocata marunt, semintele decojite, ridichea rasa, nucile tocata marunt, sarea si mirodeniile. Se garniseste cu nuci sau alune tocate marunt.
Alte aperitive:





Saratele


Oua umplute


Chiftele
Incearca si Diavoli fierbinţi
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de vaci cu rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.