Aperitive cu branza

Brinza cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se da brinza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se amesteca i

ingrediente

   250 g brinza sau cas de oaie
   100 g unt
   1 lingurita chimen foarte fin pisat
   1 lingurita boia rosie de ardei
   sare (facultativ)
   ridichi

mod de preparare

Se da brinza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se amesteca in continuare. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna.
Aceasta pasta poate fi folosita si pentru sandvisuri.
Incearca si Pateuri cu branza de oi
Daca ti-a placut reteta noastra "Brinza cu chimen" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite