Aperitive cu branza

Reteta Cascaval pane

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 15m 
Valclaudia postat de
Postat pe: 02-02-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cascaval pane"
 
>
Delicios! Poate fi servit cu orice garnitura.

ingrediente

2 portii

   200 g cascaval Delaco
   2 oua mari de casa
   3 linguri Pesmet
   sare de Himalaya si piper macinat dupa gust
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Cascavalul se taie bastonase de marimea dorita, apoi se introduce pentru 15 minute la congelator.

Batem ouale intr-un bol cu sarea si piperul. Punem pesmetul intr-o farfurie intinsa.

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie antiaderenta. Scoatem de la congelator cascavalul, apoi trecem pe rand fiecare bastonas prin ou batut, apoi prin pesmet, iar prin ou batut si din nou prin pesmet, apoi le punem la prajit la foc potrivit in ulei incins.

Lasam pana se rumenesc bastonasele pe o parte, le intoarcem cu grija si cand sunt rumenite uniform le scoatem pe servetele absorbante de bucatarie. Pofta buna!

Incearca si Mini aperitive cu Ceva Fin si somon
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.