Cascavalul pane simplu cu pesmet este un aperitiv delicios ce poate fi servit si langa felul pricipal. Cascavalul se curata de coaja si se taie cate doua bucati de portie.
Cascavalul pane simplu cu pesmet este un aperitiv delicios ce poate fi servit si langa felul pricipal. Cascavalul se curata de coaja si se taie cate doua bucati de portie. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de cascaval se trec prin faina, ou amestecat cu sare si piper, pesmet, iarasi ou, iar pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Cand este pus la prajit, cascavalul pané trebuie sa fie acoperit cu ulei.
Cascavalul pane simplu cu pesmet se serveste fierbinte.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradTiramisu reţetă originală Dupa ce au trecut sarbatorile pascale am remarcat mirata rau (pentru ca eu nuuuu am mancat...
Desert prajitura Tiramisu reţetă originalăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii