Aperitive cu branza

Reteta Cascaval pane simplu cu pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cascavalul pane simplu cu pesmet este un aperitiv delicios ce poate fi servit si langa felul pricipal. Cascavalul se curata de coaja si se taie cate doua bucati de portie.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   cascaval - 700 g
   oua - 3 bucati
   faina - 100 g
   pesmet - 250 g
   ulei - 300 ml
   sare si piper

mod de preparare

Cascavalul pane simplu cu pesmet este un aperitiv delicios ce poate fi servit si langa felul pricipal. Cascavalul se curata de coaja si se taie cate doua bucati de portie. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de cascaval se trec prin faina, ou amestecat cu sare si piper, pesmet, iarasi ou, iar pesmet si se prajesc in ulei pe ambele parti. Cand este pus la prajit, cascavalul pané trebuie sa fie acoperit cu ulei.




Cascavalul pane simplu cu pesmet se serveste fierbinte.


Incearca si Pasta greceasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane simplu cu pesmet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.