Aperitive cu branza

Chec cu telemea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
Paraschiva postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o form

ingrediente

   4 oua
   300 gr.telemea
   300 gr. parizer
   4 linguri faina
   4 linguri smintina
   piper dupa gust
   frunze de patrunjel(o legatura)
   1/2 lingurita bicarbonat

mod de preparare

Telemeaua si parizerul se dau pe razatoarea mare, se pun intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine si se toarna intr-o forma de chec tapisata cu margarina si faina. Se introduce in cuptor si se coace la foc mare cca. 25 minute. Pentru imbunatatire se poate pune in lungul tavii, dupa ce s-a pus jumatate din aluat, una, doua fire de cabanos dupa care se adauga restul de aluat, iar deasupra se presara cascaval ras. Dupa ce s-a copt se lasa in tava pina se raceste.
Se serveste rece, taiat felii, pe un platou. Se poate orna cu rosii, castraveti murati, masline etc
Incearca si Pesto din busuioc si parmezan
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu telemea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite