Aperitive cu branza

Reteta Chifle umplute cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chiflele umplute cu branza sunt aperitive simple si delicioase. Se taie chiflele in jumate si se inmoaie in lapte. Se amesteca branza cu oul, sarea, piperul si mararul.

ingrediente

   6 chifle
   100 g unt
   150 g branza
   1 ou
   1/2 pahar smantana
   1 pahar lapte
   1 lingurita marar tocat
   sare
   piper

mod de preparare

Chiflele umplute cu branza sunt aperitive simple si delicioase. Se taie chiflele in jumate si se inmoaie in lapte. Se amesteca branza cu oul, sarea, piperul si mararul. Peste fiecare jumatate de chifla se intinde pasta de branza si se acopera cu cealalta jumatate. Untul se imparte in 12 bucatele. Se aseaza cate o bucatica pe tava, peste care se pune cate o chifla umpluta. Deasupra se mai pune cate un cubulet de unt si cate o lingurita de smantana. Se dau la cuptor.




Chiflele umplute cu branza se servesc fierbinti.


Incearca si Tartane cu unt si brinza sarata
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.