Se prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare. Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia cel
Se prepara 6 clatite obisnuite, dar fara zahar si cu putina sare.
Se face un amestec din cele patru feluri de branza si se leaga cu ou. Proportia celor patru feluri de branza nu conteaza, se pun dupa preferinte (se pot folosi resturile din frigider).
Intr-un vas rezistent la caldura se pun in straturi succesive clatitele si amestecul de branza, deasupra sa ramana o clatita.
Se baga in cuptorul incalzit si se lasa aproximativ 15 minute.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii