Aperitive cu branza

Reteta Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stro

ingrediente

   2 cornuri mici
   o lingurita unt
   o lingura brinza de vaci
   4 linguri lapte
   1/3 lingurita chimen
   sare

mod de preparare

Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute.
Se servesc calde
Incearca si Crutoane cu nuci si smochine
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.