Aperitive cu branza

Reteta Coroana de branzeturi in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Am luat un aluat foetaj (deja intins).
Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea.
Am facut o incizie dub

ingrediente

   Aluat foietaj
   Umplutura: urda
   branza de burduf
   telemea
   ceapa verde
   patrunjel
   marar
   Galbenus+smantana
   zaatar sau mac
   susan
   branza rasa

mod de preparare

Am luat un aluat foetaj (deja intins).


Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea.


Am facut o incizie dubla (de 2 ori X )in centrul aluatului, am asezat umplutura pe margini, in forma de coroana, si apoi *triunghiurile* de aluat le-am


*ridicat* am uns cu galbenus amestecat cu samantana, si presarat cu mult za'atar.Se poate presara mac, sau branza rasa, sau susan.


La cuptorul preincalzit la 220° cca 25 min (depinde de cuptor).



Pofta buna!





Reteta Coroana de branzeturi in foietaj a fost propusa de stella pe forum culinar.ro





Alte retete cu branza gasiti aici:


Placinta taraneasca cu branza,


Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,


Placinta invartita cu branza
Incearca si Urda cu marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Coroana de branzeturi in foietaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.