Am luat un aluat foetaj (deja intins).
Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea.
Am facut o incizie dub
mod de preparare
Am luat un aluat foetaj (deja intins).
Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea.
Am facut o incizie dubla (de 2 ori X )in centrul aluatului, am asezat umplutura pe margini, in forma de coroana, si apoi *triunghiurile* de aluat le-am
*ridicat* am uns cu galbenus amestecat cu samantana, si presarat cu mult za'atar.Se poate presara mac, sau branza rasa, sau susan.
La cuptorul preincalzit la 220° cca 25 min (depinde de cuptor).
Pofta buna!
Reteta
Coroana de branzeturi in foietaj a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Placinta taraneasca cu branza,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Placinta invartita cu branza
Incearca si Tofu in crusta crocanta
Daca ti-a placut reteta noastra "Coroana de branzeturi in foietaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe