Aperitive cu branza

Galuste de branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   branza de vaci - 500 g
   faina - 50 g
   gris - 150 g
   cascaval - 100 g
   oua - 3 bucati
   margarina - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste. Cascavalul se amesteca cu faina, grisul, ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se portioneaza cu lingura si se fierbe in apa clocotita cu sare.




Galustele de branza de vaci se servesc calde, cu margarina topita deasupra.


Incearca si Aperitiv rece grecesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite