Aperitive cu branza

Reteta Galuste de branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   branza de vaci - 500 g
   faina - 50 g
   gris - 150 g
   cascaval - 100 g
   oua - 3 bucati
   margarina - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste. Cascavalul se amesteca cu faina, grisul, ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se portioneaza cu lingura si se fierbe in apa clocotita cu sare.




Galustele de branza de vaci se servesc calde, cu margarina topita deasupra.


Incearca si Pasta de branza de oi
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.