Aperitive cu branza

Reteta Pasta de branza de oi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Branza se framanta bine, apoi se adauga grisul fiert si racit, faina, ouale, zaharul si se amesteca totul bine.

ingrediente

   300 gr branza de oaie
   100 gr gris fiert
   1-2 linguri de faina
   2-3 oua
   1-2 linguri de zahar

mod de preparare

Branza se framanta bine, apoi se adauga grisul fiert si racit, faina, ouale, zaharul si se amesteca totul bine.
Se foloseste la diverse pateuri.



Alte aperitive:



Chiftele Placinta de dovleac Saratele
Incearca si Papara de paine cu branza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza de oi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.