Daca vrei sa servesti aperitive delicioasa, pregateste rulada de cascaval. Aceasta reteta se prepara repede.
Daca vrei sa servesti aperitive delicioasa, pregateste rulada de cascaval. Aceasta reteta se prepara repede. Cascavalul se fierbe 30-35 de minute. Cand este moale, se scurge, se scoate pe planseta de lucru si se intinde in foaie dreptunghiulara. Pana fierbe cascavalul, se pregatesc doua creme: branza topita se freaca cu ceapa tocata marunt si cu 100 g unt. Patrunjelul verde tocat marunt cu sare, piper, oua zdrobite, 100 g unt se freaca de asemenea pana devine crema. Pe marginea mai lunga a foii de cascaval se pune crema de oua, aceasta va fi mijlocul ruladei. Restul foii de cascaval se unge cu crema de branza topita iar deasupra se pun feliile de parizer sau sunca.. Se ruleaza si se pune la frigider 1 – 2 ore.
Se servesc reci.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorNu stiu cum este la voi, dar eu cand vreau sa ii rasfat pe ai mei stiu ce trebuie sa fac, o prajitura cu crema si succesul...
Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersiciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii