Aperitive cu branza

Reteta Tartine cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se freaca spuma untul si se amesteca impreuna cu branza, ceapa tocata marunt, mararul tocat, chimenul, boiaua si sarea. Se adauga smantana si se ames

ingrediente

   12 felii de paine
   250 gr branza de vaci
   1-2 linguri de smantana
   100 gr unt
   1 ceapa
   1 lingura marar
   sare
   chimen pisat
   boia

mod de preparare

Se freaca spuma untul si se amesteca impreuna cu branza, ceapa tocata marunt, mararul tocat, chimenul, boiaua si sarea. Se adauga smantana si se amesteca totul bine pana se obtine o pasta omogena. Cu aceasta pasta se vor unge feliile de paine.
Tartinele se servesc imediat.



Alte aperitive:



Saratele Chiftele Oua umplute
Incearca si Cum pregatim placinta cu branza fara a folosi aragazul
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu branza
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.