Aperitive cu carne

VIDEOReteta Chec aperitiv cu masline si kaizer afumat

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 25-03-2016
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ca nu am fost niciodata de acord cu risipa, iti arat cum sa transformi resturile din frigider in ceva gustos. Checul aperitiv cu masline si kaizer afumat este perfect din acest punct de vedere, si este totodata capabil sa transforme niste ingrediente banale intr-un preparat foarte gustos

ingrediente

12 portii

   180 g de faina
   6 oua la temperatura camerei
   200 g de cascaval dat pe razatoare
   150 g de masline fara samburi, rondele
   150 g de kaizer afumat taiat cuburi
   2 ardei kapia in otet tocati cuburi
   o lingurita rasa de boia
   1 lingurita rasa de cimbru
   1 plic de praf de copt
   40 ml de ulei
   sare si piper dupa gust
   unt si faina pentru tapetat tava sau de hartie de copt
Reteta aceasta nu-i batuta in cuie, pastreaza doar faina si ouale si schimba ingredientele in functie de ce ti-a mai ramas prin frigider.


In prima faza amesteca faina cu praful de copt. Folosind un mixer, bate ouale cu sare pana devin pufoase. Incorporeaza faina cu praful de copt amestecand in continuare. Procedeaza la fel si cu uleiul. Pune apoi cascavalul, maslinele, kaizerul, ardeii kapia, boia, cimbru si piper si de data aceasta amesteca folosind o spatula de silicon.


Tapeteaza cu unt si faina o forma de tort cu fund detasabil, sau o forma de cozonac. Pune compozitia in aceasta si da-o in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cca 30 de min sau pana cand este perfect crescut si rumenit si a trecut testul scobitorii. Este foarte important sa nu deschizi usa cuptorului in timpul procesului de gatire.

Lasa-l sa se raceasca pe un tocator. Pofta buna!

" />

mod de preparare

Reteta aceasta nu-i batuta in cuie, pastreaza doar faina si ouale si schimba ingredientele in functie de ce ti-a mai ramas prin frigider.


In prima faza amesteca faina cu praful de copt. Folosind un mixer, bate ouale cu sare pana devin pufoase. Incorporeaza faina cu praful de copt amestecand in continuare. Procedeaza la fel si cu uleiul. Pune apoi cascavalul, maslinele, kaizerul, ardeii kapia, boia, cimbru si piper si de data aceasta amesteca folosind o spatula de silicon.


Tapeteaza cu unt si faina o forma de tort cu fund detasabil, sau o forma de cozonac. Pune compozitia in aceasta si da-o in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru cca 30 de min sau pana cand este perfect crescut si rumenit si a trecut testul scobitorii. Este foarte important sa nu deschizi usa cuptorului in timpul procesului de gatire.

Lasa-l sa se raceasca pe un tocator. Pofta buna!

Incearca si Clatite cu sunca pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu masline si kaizer afumat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.