Aperitive cu carne

Reteta Ficat de gasca cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate foarte fin. Se prajeste pa

ingrediente

   1 ficat de gasca
   1 lingurita mustar
   patrunjel verde tocat marunt
   codite de ceapa verde
   frunzulite de tarhon tocate
   hatmatuchi
   sare
   3 linguri ulei
   unt
   felii de paine prajite in unt

mod de preparare

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si verdeturile tocate foarte fin. Se prajeste painea in unt, atatea felii cate sunt si de ficat. Se aranjeaza pe fiecare felie de paine o felie de ficat iar deasupra se pune o lingurita de sos de mustar.
Se servesc calde.





Alte aperitive:





Chiftele


Ciuperci umplute


Zacusca
Incearca si Chiftelute cu sos picant
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca cu sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.