Se fierbe pieptul de pui si ficatul de pui cu boabe de piper, sare si foi de dafin. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de
Se fierbe pieptul de pui si ficatul de pui cu boabe de piper, sare si foi de dafin. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit, apoi se dau prin masina de tocat.
Se spala matul pentru leberbus si se tine in apa calda cu otet. Pieptul de pui si ficatul fiert si dat prin masina de tocat se amesteca cu 50 gr unt, sare si piper dupa gust. Se umple cu aceasta compozitie matul de leberbus. Leberbusul umplut se pune din nou la fiert in apa in care a fiert pieptul de pui si ficatul, cu boabe de piper si foi de dafin, cam 15 minute. Apoi se pune la vant, presat intre doua greutati, se tine afara in frig si vant cam 3 zile, apoi se tine la afumat 2-3 zile pana capata culoare cafenie-maronie specifice produselor afumate. Daca nu aveti unde sa-l afumati, nu-i problema, este foarte bun si neafumat!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru fiecare in viata, exista o prima ciorba. Eu le propun viitorilor "ciorbari" sa inceapa cu aceasta. De ce? Pentru ca...
Ciorba de cartofi (de post)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii