Aperitive cu carne

Reteta Piersici cu pasta din piept de rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala.

ingrediente

   piersici 0.400 kg
   piept de rata 0.400 kg
   unt 0.075 kg
   marar verde 0.025 kg
   cognac/distilat de vin 0.020 l
   piper 0.001 kg
   sare 0.030 kg
   Decor: ramuri de marar verde 0.025 kg

mod de preparare

Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ramurile de marar se spala. Pieptul de rata se spala, se fierbe, se dezoseaza se indeparteaza pielea si se toaca, trecandu-se de 2 ori prin sita fina, se amesteca cu unt, sare, piper, cognac, marar pana se obtine o pasta omogena. Fiecare jumatate de piersica se umple cu pasta din piept de rata, cu ajutorul unui pos cu sprit. Se decoreaza cu ramuri de marar verde.
Incearca si Pate de ficat de casa, cu coniac si mar copt
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu pasta din piept de rata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.