Aperitive cu carne

Reteta Pirjoale de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Ciobanu Lorica 3812 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac p

ingrediente

   1/2 kg. ficat de porc
   1 ou
   un cartof crud
   faina
   verdeata
   piper
   sare

mod de preparare

Se dau ficatul si cartoful crud prin masina de tocat, obtinindu-se o pasta omogena. Se adauga celelalte ingrediente. Din compozitia obtinuta se fac pirjoale mici, care se coc la foc iute.
Se servesc cu salata de rosii sau cu cartofi natur.
Incearca si Crochete bechamel
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale de ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.