Aperitive cu carne

Reteta Rosii umplute cu friptura

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 15m 
sufletista postat de
Postat pe: 13-02-2019
Adaugă în cartea de bucate
Retete calde pentru sezonul rece

ingrediente

4 portii

   6 rosii
   200 g friptura de porc
   100 g cascaval
   100 g smantana
   100 g jambon

mod de preparare

Rosiile le spalam, le stergem cu un prosop, scoatem miezul cu cutitul.


Taiem bucati friptura de porc, cascavalul il dam prin razatoare.


Umplem rosiile cu bucati de friptura, adaugam cate o lingura de smantana, bucati de jambon si deasupra cascaval ras.


Dam la cuptorul incalzit pentru10-15 min pana ce se topeste cascavalul.
Incearca si Chiftelute cu carne si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu friptura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.