Rulada aperitiv Aurica este delicioasa! Pe langa faptul ca puteti adapta umplutura dupa bunul plac, rulada aperitiv este un aperitiv deosebit, usor de pregatit, perfect pentru orice ocazie de sarbatoare.
Foaia:
Laptele si faina se se fierb pina se ingroasa. Dupa racire se amesteca cu 5 galbenusuri si apoi cu albusurile batute spuma.
Se intinde uniform sub forma de foaie intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se coace la foc potrivit pana se rumeneste usor.
Se scoate si se pune pe un servetel umed si se ruleaza.
Pentru umplutura se omogenizeaza toate ingredientele.
Se umple rulada si se serveste rece ca aperitiv.
Sugestie de umplutura cu ciuperci:
1 ceapa mica se caleste, apoi se adauga ciuperci proaspete taiate felii si se calesc pina scade apa care o lasa ele, se pune vegeta si piper. Apoi se adauga 2-3 linguri generoase de smintina si 1 lingura de faina sa se tina laolalta si se mai tin pe foc cam 5 min pina se aduna bine.
Se umple rulada cind compozitia e aproape rece.
Reteta de rulada aperitiv Aurica a fost propusa de Paradis pe forum culinar.
Serviti rulada aperitiv Aurica de la rece. Este un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos, potrivit pentru mesele de sarbatoare.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postEste o mancare pe cat de simplu de preparat, pe atat de gustoasa si potrivita in zilele de post.
Gulas de cartofiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii