Snitelele de porc cu ciuperci pot fi servite ca aperitiv. Se prepara din carne de porc, ciuperci, langa care mai adaugati coniac, smantana si condimente.
Snitelele de porc cu ciuperci se prepara astfel: se bat feliile de carne, se condimenteaza, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, pe fiecare parte. Se pun apoi pe o farfurie, apoi se caleste ceapa in restul de ulei si margarina, se stinge cu coniac si se lasa sa fiarba pana scade lichidul. Se adauga ciupercile si vinul alb, dupa care se lasa pe foc mic 15 minute. Se adauga smantana, piperul, delikatul si se ia de pe foc dupa 3-4 minute. Se asaza ciupercile peste snitele si se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Se serevesc calde.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Ciuperci umplute
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCiorbita simpla de dovlecei este o reteta de ciorba potrivita in zilele de post. Ciorba cu multe legume este usoara,...
Ciorbita simpla de dovleceiNu stiam cum sa-i zic asa ca am numit-o minunata, ca tot sunt bucataras minunat.... am facut eu niste combinatii care imi...
Prajitura MinunataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii