Snitelele de porc cu ciuperci pot fi servite ca aperitiv. Se prepara din carne de porc, ciuperci, langa care mai adaugati coniac, smantana si condimente.
Snitelele de porc cu ciuperci se prepara astfel: se bat feliile de carne, se condimenteaza, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, pe fiecare parte. Se pun apoi pe o farfurie, apoi se caleste ceapa in restul de ulei si margarina, se stinge cu coniac si se lasa sa fiarba pana scade lichidul. Se adauga ciupercile si vinul alb, dupa care se lasa pe foc mic 15 minute. Se adauga smantana, piperul, delikatul si se ia de pe foc dupa 3-4 minute. Se asaza ciupercile peste snitele si se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Se serevesc calde.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Ciuperci umplute
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineM-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.
Desert tort cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii