Aperitive cu carne

Reteta Snitele de porc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Snitelele de porc cu ciuperci pot fi servite ca aperitiv. Se prepara din carne de porc, ciuperci, langa care mai adaugati coniac, smantana si condimente.

ingrediente

   4 felii de carne de porc
   piper
   sare
   2 linguri faina
   3 linguri ulei de masline
   50-60 gr margarina
   4-5 cepe
   5 linguri coniac
   300 gr ciuperci
   6-7 linguri vin alb
   150 gr smantana
   2 legaturi patrunjel
   delikat de legume

mod de preparare

Snitelele de porc cu ciuperci se prepara astfel: se bat feliile de carne, se condimenteaza, apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, pe fiecare parte. Se pun apoi pe o farfurie, apoi se caleste ceapa in restul de ulei si margarina, se stinge cu coniac si se lasa sa fiarba pana scade lichidul. Se adauga ciupercile si vinul alb, dupa care se lasa pe foc mic 15 minute. Se adauga smantana, piperul, delikatul si se ia de pe foc dupa 3-4 minute. Se asaza ciupercile peste snitele si se presara cu patrunjel verde tocat marunt.


Se serevesc calde.




Alte aperitive:




Ciuperci la cuptor




Chiftele




Ciuperci umplute

Incearca si Pasta de sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.