Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu sunca si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatam ciupercile si le spalam.
Alegem 16 palarii mai frumoase si le punem deoparte. Curatam ceapa verde si o taiem marunt.
Calim ceapa in unt si a

ingrediente

   600 g ciuperci
   2 fire ceapa verde
   40 g unt
   300 g sunca de curcan
   100 g cascaval razuit
   1 ou
   sare
   piper
   folie de aluminiu

mod de preparare

Curatam ciupercile si le spalam.


Alegem 16 palarii mai frumoase si le punem deoparte. Curatam ceapa verde si o taiem marunt.


Calim ceapa in unt si adaugam ciupercile taiate marunt, mai calim 3-4 minute.


Amestecam cu sare, piper si sunca si luam amestecul de pe foc.


Il racim putin si adaugam cascavalul razuit si oul.


Luam palariile de ciuperci puse deoparte si le presaram cu sare si piper, apoi umplem jumatate din ele cu amestecul obtinut anterior.


Le acoperim cu ciupercile ramase goale, le apasam putin si le infoliem una cate una.


Le prajim 10 minute pe gratar.


Le servim cu maioneza.
Alte retete culinare gasiti aici:





Pui cu ciuperci si smantana


Salata din piept de pui cu ciupercisi castraveti murati


Aperitive cu ciuperci
Incearca si Drob de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu sunca si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.