Aperitive cu fructe

Reteta Smochine umplute cu mozzarella

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 10m 
Angel's Food postat de
Postat pe: 27-08-2017
Adaugă în cartea de bucate
Gust, culoare si savoare=reteta perfecta pentru vacanta !

ingrediente

1 portii

   5 bucati de smochine bine coapte
   1 minge de mozzarella
   frunze proaspete de busuioc
   4 linguri de miere
   1/4 lingurita de ghimbir razuit
   2 linguri de cognac
   piper
   sare

mod de preparare

1.Spalam bine smochinele si frunzele de busuioc.Ghimbirul il curatam de coaja si il dam prin razatoarea mica.Mozzarrella o taiem in felii.
2.Crestam cu un cutit bine ascutit smochinele in 4, dar avem grija sa nu le taiem de tot.
3.Intr-un castronel pregatim un dressind asa: amestecam bine mierea cu ghimbirul, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cognacul.
4.In fiecare smochina punem cate o frunza de busuioc, o bucatica de mozzarella, iar frunza de busuioc si apoi iar mozzarella.
5.Asezam smochinele umplute in tava si le stropim bine cu dressing-ul.
6.Dam tava la cuptor, la foc iute, pentru 10 minute, sau pana mozzarrella este bine topita.
7.Scoatem tava, garnisim cu frunze de busuioc si servim.
Pofta mare s-aveti!
Incearca si Fructe umplute in sos smantana-Roquefort
Daca ti-a placut reteta noastra "Smochine umplute cu mozzarella" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.