Aperitive cu legume

Reteta Dovlecei pane cu branza de vaci

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 
sufletista postat de
Postat pe: 10-07-2018
Adaugă în cartea de bucate
retete de vara

ingrediente

4 portii

   sare
   2 dovlecei potriviti
   2 -3 oua
   sare
   piper
   cimbrisor
   ierburi si marar
   boia de ardei
   200 g branza de vaci
   faina
   pesme

mod de preparare

Dovleceii ii curatam de coaja, taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, lasam sa se scurga de apa cca 30 min - 1 ora, daca avem timp.


Batem ouale cu condimentele, adaugam branza de vaci proaspata, amestecam bine.


Fiecare felie de dovlecei o trecem prin faina pe ambele parti, prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.


Prajim in baie de ulei incins bine, pe ambele parti.


Scoatem pe un servetel absorbant.


Servim cu mujdei.
Incearca si Budinca de clatite cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu branza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.