Aperitive cu legume

Reteta Drob de verdeturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.
Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.
Se bat bine ouale la ca

ingrediente

   2 legaturi de marar
   2 legaturi de patrunjel
   2 legaturi de loboda
   2 legaturi de leustran
   2 legaturi de ceapa verde
   4 oua
   2 linguri de ulei
   3 linguri de gris
   6 linguri faina
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Se spala mararul, patrunjelul, loboda, si lesuteanul si se toaca marunt.


Se spala ceapa verde si se taie rondele cat mai fine.


Se bat bine ouale la care se adauga uleiul, grisul si vedeturile taiate marunt.


Se potrivevste sarea, piperul si la sfarsit se pune faina treptat.


Compoziti botinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna 2 oua batute spuma.


Se coace la potrivit circa 30 de minute.
Pofta buna!





Alte retete culinare gasiti aici:


Ardei umpluti cu pasta de branza si marar,


Ciorba ardeleneasca cu loboda,


Mancare de urzici cu mamaliguta


Placinta cu spanac


Ciuperci la cuptor
Incearca si Placinta spaniola cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de verdeturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.