Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care n
Aluatul este un aluat de taitei si se face din: 1 ou, sare, 150 ml apa, 1 lingura ulei si faina cat cuprinde pentru a rezulta un aluat elastic care nu seclipeste (aprox 300 gr).
Se da la rece pentru 30 minute dupa ce se framanta.
Am pus ceapa la calit intr-o lingura de ulei. Am adaugat ardeii.
Am amestecat putin si apoi am pus morcovul.
Am lasat 5 minute si am pus varza.
Se amesteca totul. Se adauga piperul, sosul de soya si sosul hoisin si am lasat sa se inmoaie varza si morcovul.
Sunca am prajit-o si am adaugat-o in umplutura.
Am pus la racit umplutura si m-am apucat sa intind coca.
Am intins coca cat mai subtire (rotunda), am taiat-o in 8 parti, am pus umplutura, am format pachetele si am pus la prajit in tigaie.
Le-am pus la scurs cand au fost gata.
Se serveste cu salata sau cu diferite sosuri.
Reteta Pachetele de primavara, specific chinezesc a fost propusa de Tanya A pe forum culinar.ro
Alte retete cu specific chinezesc gasiti aici:
Pui cu sos iute si miere,
Porc cu alune si stafide,
Pui cu ananas
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru fiecare in viata, exista o prima ciorba. Eu le propun viitorilor "ciorbari" sa inceapa cu aceasta. De ce? Pentru ca...
Ciorba de cartofi (de post)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii