Aperitive cu legume

Reteta Pizzete de vinete cu rosioare

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 20m 
dyadya postat de
Postat pe: 20-11-2016
Adaugă în cartea de bucate
Aperitive absolut delicioase!

ingrediente

4 portii

   1-2 vinete subtiri
   200 gr cascaval Delaco
   un bol cu rosioare mici
   3-4 catei de usturoi
   cateva frunzulite de busuioc
   3-4 lingurite cu ulei de masline
   sare dupa gust

mod de preparare

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust. Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Trecem cascavalul prin razatoare. Asezam pe fiecare felie de vanata cate o lingurita de cascaval, cateva rosioare, usturoiul si busuiocul tocate marunt. Le asezam intr-un vas de copt, le stropim cu ulei si le coacem pentru 10-15 minute. Cat sunt inca calde, mai presaram putin cascaval ras si busuioc tocat. Calde sau reci, sunt foarte gustoase. Pofta buna!
Incearca si Sparanghel prajit
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzete de vinete cu rosioare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.