Aperitive cu legume

Reteta Sufleu de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalam si fiebem spanacul in apa cu sare. Cand este fiert se scurge, se toaca, se pune in cratita, se amesteca cu unt, cu faina, cu lapte si smantana

ingrediente

   1 kg spanac
   50 g unt
   2 linguri faina
   1/2 pahar lapte
   2 linguri smantana
   sare
   150 g cascaval
   150 g sunca
   sare

mod de preparare




Spalam si fiebem spanacul in apa cu sare. Cand este fiert se scurge, se toaca, se pune in cratita, se amesteca cu unt, cu faina, cu lapte si smantana si se pune pe foc amestecand pana scade si se ingroasa bine. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca, se amesteca cu galbenu- surile, cu cascavalul ras pe razatoarea mica, cu sunca taiata cubulete mici. Se bat albusurile spuma tare, se amesteca usor in compozitie, amestecand de jos in sus, se toarna intr-un vas uns cu unt, din care se va servi la masa, se introduce in cuptor sa se coaca. Nu se deschide cuptorul timp de 20 minute. Cuptorul trebuie sa fie fierbinte cand se in­troduce sufleul, apoi se face focul mic.
Alte retete recomandate:


Dovleac la cuptor Chiftelute Conopida la cuptor
Incearca si Peperone a la marinarra
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.