Crab sticks pane

Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane sau imi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Crab sticks pane

Ingrediente

  • un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta

Mod de preparare

Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane sau imitatie de carne de crab sau fructe de mare bete sau surimi sau asa cum scrie pe pachet krab sticks. Se gasesc in orice supermarket la sectiunea produse congelate si sunt foarte accesibili ca pret. Ii putem utiliza ca ingredient in salate, supe, musaca, chiftelute sau se pot face pane- asa cum o sa-i gatesc eu astazi.

Se lasa batoanele de crab sa se decongeleze si apoi se desfac din foile individuale. Se bat bine ouale cu condimentele. Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins doua-trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.


Se pot servi alaturi de salata de spanac proaspat cu ceva ulei de masline si un strop de zeama de lamaie.

Sursa aceste retetete este blogul culinar truedelights

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu cocos si visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Legume umplute cu pui

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Legume umplute cu pui
Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Salata caprese cu rosii cherry
Cele mai apreciate rețete
Frunze de vita oparite
1
Conserve de iarna

Frunze de vita oparite

Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

Frunze de vita oparite
Sos de mere cu smantana
2
Sosuri reci

Sos de mere cu smantana

Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

Sos de mere cu smantana
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
3
Mancaruri cu carne

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
Gem de agrise
4
Dulceata

Gem de agrise

Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

Gem de agrise
Parteneri
Copanele in fulgi de porumb la cuptor
Bucataras.RO

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Copanele in fulgi este un preparat iubit de multa lume, in special de cei mici, dar nici cei mari nu le refuza niciodata! Pot...

Copanele in fulgi de porumb la cuptor
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Prajitura cu iaurt si caise
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise