Aperitive cu rosii

Rosii umplute cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se ame

ingrediente

   6 buc. rosii
   100 gr. ficat
   o felie piine muiata in lapte
   o ceapa
   2 oua
   o lingura ulei
   50 gr. unt
   3 linguri smintina
   sare
   piper

mod de preparare

Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se amesteca apoi intr-un castron cu ceapa inabusita in uleiul ramas de la ficat, cu galbenusurile, untul, sarea si piperul. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor. Cu compozitia rezultata se umplu rosiile, care se asaza intr-un vas potrivit de mare, uns cu ulei. Se pun la cuptor sa se gratineze 8-10 minute.
Se servesc reci
Incearca si Rosii umplute cu svaiter
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu rosii

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite