Briosele cu cascaval Sofia, sunca si masline sunt ideale pentru micul dejun, gustari sau aperitive, dar si pentru pachetul de scoala/serviciu.
Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si sunca de curcan felii dupa care se toarna compozitia lichida peste faina care este amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se pune compozitia. In fiecare forma se pune deasupra compozitiei bucati de masline.
Se da totul la cuptor preincalzit
Briosele cu cascaval Sofia, sunca si masline se servesc atat calde cat si reci, ca mic dejun sau gustari.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineUn altfel de drob. L-am vazut, mi-a placut si mi-am zis ca trebuie testat. Si asta am facut de Paste! Sursa de...
Drob umplutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii