Briosele cu cascaval Sofia, sunca si masline sunt ideale pentru micul dejun, gustari sau aperitive, dar si pentru pachetul de scoala/serviciu.
Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si sunca de curcan felii dupa care se toarna compozitia lichida peste faina care este amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se pune compozitia. In fiecare forma se pune deasupra compozitiei bucati de masline.
Se da totul la cuptor preincalzit
Briosele cu cascaval Sofia, sunca si masline se servesc atat calde cat si reci, ca mic dejun sau gustari.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcMă bucur nespus că am ajuns la rețeta cu numarul 600 și pentru a sărbători v-am adus o prăjitură delicioasă pe care...
Desert cheesecake cu ciocolata si zmeura - reteta nr. 600
Comentarii